Skip to content
Boligmappa live podkast
Anne Mette HavaasJun 28, 2023 8:49:46 AM1 min read

Vi ses i Arendal i august!

Arendalsuka er en demokratisk møteplass for alle som er engasjert i samfunnet vi lever i. Dette er arrangementet for deg som vil være med å lytte til, debattere og løse dagens og morgendagens samfunnsutfordringer. Vi i Spir Group deltar med spennende program og er tilstede for gode samtaler og nettverksbygging. 

Skjermbilde 2023-06-27 kl. 13.07.29

Fra 14. til 18. august, vil Arendal våkne til liv med en bølge av engasjerende debatter, presentasjoner og samtaler. Representanter fra Ambita, Boligmappa og Sikri AS fra Spir Group vil være til stede, sammen med vår nye konsernsjef, Per Haakon Lomsdalen. Vi ser frem til å krysse veier med deg på en eller flere av våre begivenheter. Vi vil ta for oss det vesentlige temaet av bolig og eiendom, samt de tilhørende økonomiske og miljørelaterte utfordringene vi står overfor i Norge.

Det skjer på Madam Reiersen
Skjermbilde 2023-06-27 kl. 13.06.25

Onsdag 16. august er vi til stede på Madam Reiersen med både live podkast og debatt. Vi flytter vår podkast "Boligsnakk" til Madam Reiersen sitt flotte uteområde denne dagen, og lar deg både lytte og se deltakerne i podkasten live. 

Kl. 12: ØKTE KOSTNADER PÅ ALLE KANTER: ER DEN NORSKE BOLIGMODELLEN TRUET?

Kl. 16: NYE ENERGIKRAV FRA EU: HVA BETYR DET FOR MEG?

 

Bransjetreff
Skjermbilde 2023-06-27 kl. 13.02.15

Ambita arrangerer, i likhet med året før, et nettverksmøte i samarbeid med Norges Eiendomsmeglerforbund og NEF Sørlandet. Det er begrensende antall plasser, så for de som jobber innen eiendom- ta kontakt om du ikke allerede har mottatt en invitasjon. For eventuelle spørsmål, er du velkommen til å kontakte oio@ambita.com.

S/S Solrik
Skjermbilde 2023-06-27 kl. 13.03.58

Sikri AS har en stor gjeng utviklere i Kristiansand, og det er naturlig for oss å være medlem av Digin. Digin er en ledende IKT-klynge på Sørlandet med over 100 medlemsbedrifter. Visjonen er å gjøre Sørlandet best på digitale løsninger. Medlemsmassen består av bedrifter som driver med IKT utvikling, bedrifter som er opptatt av IKT i egen bedrift, av det offentlige og av akademia. 

Digin inviterer til et solid program på S/S Solrik under årets Arendalsuke. Her vil du møte flere fra Spir Group og Sikri AS til en prat gjennom uka. 

About Arendalsuka: Arendalsuka is the largest political gathering in Norway held annually since 2012. The event’s mission is clear: strengthen the belief in political empowerment and democracy through open debate and involvement. 

 

avatar

Anne Mette Havaas

Head of Strategy Public

RELATED ARTICLES